O namaVolimTorte.com je nastao kao zanimljiva alternativa općepoznatim on-line kuharicama i za potrebe svih sladokusaca koji obožavaju torte, a recepte za iste žele naći na jednom mjestu.


Ukoliko na ovoj stranici prepoznate recept za koji smatrate da je Vaš (ili tuđi) molimo vas da se javite na naš e-mail: mail@volimtorte.com kako bi uklonili (ili potpisali) recept za koji smatrate da mu ovdje nije mjesto.


Ukoliko imate pohvale ili pokude na naš rad, slobodno se poslužite "Knjigom dojmova" i riječima nas ocijenite. (I uzmite u obzir da smo tek počeli :D). Rado ćemo odgovoriti na svaku konstruktivnu kritiku ili prijedlog.

Disclaimer - odricanje odgovornosti

Sav sadržaj na VolimTorte.com donosimo u najboljoj namjeri i zbog toga se nećemo smatrati odgovornima za eventualne štete nastale direktnim ili indirektnim korištenjem ovih web stranica i informacija na njima. Ovim putem pismeno se distanciramo od tuđih sadržaja prema kojima upućujemo linkove.

Sve informacije navedene na VolimTorte.com trebale bi, po našim osobnim saznanjima, biti točne. Međutim, vaša je obaveza da sve važne informacije (ako je to moguće) provjerite još jednom sami kako biste se uvjerili u njihovu točnost.


Pravila o privatnosti

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite naše web stranice (VolimTorte.com).
Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju.

Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na NetworkAdvertising.org ili na Adsense Help.

  • - Google, kao dobavljač treće strane, koristi kolačiće za posluživanje oglasa na VolimTorte.com.
  • - Pomoću kolačića DART Google Vam poslužuje oglase temeljem Vaših posjeta na VolimTorte.com i drugim web lokacijama.
  • - Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže.


Prihvaćate i suglasni ste sa Google pravilima o privatnosti.